mythoughtsinlife

Tankeställare kanske...

Publicerad 2011-05-09 21:33:12 i everyday


Du bestämmer själv hur du vill att ditt liv ska bli, om du vill vara lycklig eller bitter, fattig eller rik, oavsett om det gäller pengar eller livskvalité.

Man kan påverka sitt eget liv, bestäm dig för att inte ödsla tid och energi på att hata och störa dig på människor. Det finns så mycket bättre och trevligare saker att lägga energi och tankar på.

Omge dig inte med människor som inte ger dig nåt eller som bara tar och aldrig ger. Omge dig med människor som får dig att må bra och som accepterar dig för den du är.

Försök lägga det som har hänt bakom dig, jag vet att det inte alltid är lätt, men det betyder inte att man ska glömma sånt som hänt eller människor som lämnat oss men försök att se det positiva.

Man lär sig nåt av allt man går igenom, alla svårigheter man stöter på stärker. Och framför allt har dessa upplevelser gjort dig till den du är idag, och den personen är någon man ska vara stolt över.

Jag har upplevt, varit förbannad, varit bitter och fattig på livskvalité men lärt mig att förlåta, i vissa fall glömma, och gå vidare. Livet är för kort, jag lever nu, så gott jag kan, jag är fortfarande inte mer än människa.

Men jag är stolt över vem jag är idag!

***

Godnatt mina vänner, sov gott :)

Maj maj...

Publicerad 2011-05-07 19:53:38 i everyday

Jahapp, imorgon ska det startas tidigt minsann... måste nog åka hemifrån vid 7 tror jag bestämt.

Edvin och jag ska möta upp morfar och Margreth för att bli bjudna på hotellfrukost!!! :) Me like!

Sen tar vi tunnelbanan, Edvin kommer bli så glad att få åka tåg(har lovat det några månader nu...), och åker in till Junibacken! Ska bli spännande, ser ju väldigt trevligt ut på deras hemsida iaf och det är många som talar gott om det :)

Så det blir väl en uppdatering på fb iaf imorgon under dagen och kanske här också vem vet?!

****

På tal om saker som händer så är det underbart att vi gått in i maj med stormsteg! Längtan och nyfikenheten är stor nu, men snart så! :D

Jag håller mina tummar och alla som vill se mig sprallig och glad i fortsättningen också gör klokt i att hålla sina :P

Som sagt, och mycket välsagt förresten, 12 dgr kvar <3

***

Om

Min profilbild

Brummiz

Allt som kan tänkas snurra i mitt huvud... =) ****** Livet i sig Min son Kärlekens avtryck

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela